U bent hier

Groeëtste boor(in) van Grathem

Ook deze  VASTELAOVENDJ  barst de strijd weer los in Grathem. Wie wordt: DE GROEËTSTE BOOR(IN) VAN GRATHEM. We sluiten de vastelaovendj op feestelijke en ludieke wijze af met deze activiteit voor IEDEREEN; JONG en OUD. In een heuse BOERENSPELEN-ZESKAMP wordt uitgemaakt wie er vandoor gaat met de titel GROEËTSTE BOOR(IN) VAN GRATHEM 2019.
 
Het programma begint om 13.30 bij VOETBALKANTINE VAN VV GKC, en vindt plaats op diverse locaties in Grathem. Rond 16.00 zal bij Café-zaal Geraats de ruilactie plaatsvinden van de JUMBOPLAETJES. Rond 17:00 gaan we naar buiten om de DE FOEKEPOT OET TE ZWEIJE. Daarna is het feest NOG NIET VOORBIJ en gaan we gewoon nog even door met een heus BOEREMOOSBAL en – natuurlijk – de prijsuitreiking! Ook als je liever geen actieve rol wil spelen ben je meer dan van harte welkom om dit unieke schouwspel van dichtbij mee te maken.
 
Deelnemen is GRATIS en kan in 3 categorieën: Kinderen van 8 – 12 jaar, kinderen van 13 – 17 jaar en volwassenen. Alle spellen worden gedaan in BOEREN KLEDERDRACHT.
Opgeven kan tot en met zondag 24 februari via de website (OPGAVE IS INDIVIDUEEL).