U bent hier

Bak Fieëst Fietse

Fietstocht en barbecue!

Om de lange warme zomer te overbruggen organiseren de Foekepotters sinds enkele jaren het ondertussen befaamde BAK FIEËST FIETSE. Voor 2019 gaat dit plaatsvinden op zaterdag 24 augustus. Die middag kan iedereen vanaf 13.00 uur meedoen aan een gezellige fietstocht voor jong en oud. U wordt rondgeleid door de mooie omgeving van Grathem. Natuurlijk is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken.

Er zijn drie verschillende afstanden van ongeveer 10, 30 en 50 Km. Voor elk wat wils. Starten kan tot 14.30 uur bij Café-Zaal Geraats. Na de fietstocht is het aangenaam verpozen op het terras aan de markt in Grathem. Vanaf 17.00 uur kunt u daar genieten van een heerlijke barbecue. Natuurlijk maken we het gezellig met muziek.

Weer of geen weer, de barbecue gaat altijd door. Bij een buitje wordt het terras overdekt en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Een barbecuepakket (4 stuks vlees, salades etc.) kost € 11,00. Voor kinderen is er een klein pakket voor € 7,50. De fietstocht kost € 1,50. Koop een barbecuepakket in de voorverkoop en u krijgt de fietstocht gratis! Fietsen moet u natuurlijk wel zelf doen.

Kaarten

Loop je nu al warm voor het BAK FIEËST FIETSE en wil je vast een kaart reserveren neem dan contact op met één van de foekepotters of bel met het informatienummer: tel.: 06 - 12 44 40 39.